Jablkový cheesecake (fotorecept)
Autor receptu: kecemis
Jednoduche a vhodne aj pre celiatikov.
4 porcie |
15 minút príprava |
30 minút na 200 °C |
Postup
- Zapol som si ruru na 200 stupnov. Do mesieho hrnca so dal roztopit 4 lyzicky masla, potom som pridal dve lyzice hnedeho cukru a skoricu.
- Do jablk som vydlabal dierky malou lyzickou.
- Ked sa mi cukor roztopil v masle, potrel som jablka touto zmesou a dal ich piect na priblizne dvadsat minut. Cas pecenia si musite prisposobit podla seba a druhu jablk.
- Medzitym som si pripravil plnku. Do misky som dal zvysne roztopene maslo s cukrom a skoricou, pridal som praskovy Cukor, cream cheese a vanilkovy extract.
- Dostal som takuto zmes, ....
- ...ktorou som naplnil pecene jablka. Dal som ich spat do rury na priblizne desat minut.
- A takto vyzerali po upeceni. Po vychladnuti mozete dat este slahacku posypanu skoricou, pripadne rozmrvenymi keksami