Irish Stew
	        Autor receptu: tatianat
	         
	        
	        Tato vyborna dusena jahnacina je velmi jednoducha a oblubena v nasej domacnosti.
| 		  
				  	  
				  	2-3 porcie  | 
				  	  
				  	10 minút príprava  | 
				  	  
				  	90 minút  na 150 °C  | 
Postup
- Ocistime cibulu a pokrajame na vacsie kusky.Oprazime aj spolu s masom na oleji do hneda.
 - Zasypeme lyzicou muky,rozmrvime stock kocku a vsetko dobre premiesame.
Pridame flasu alebo plechovicu piva ( moze byt voda namiesto piva) a nechame na 2 minuty na silnom plameni aby sa vyvaril alkohol.
Mozete pridat korenie a podla chuti sol.
Ja uz nic nepridavam,lebo moj mily ma vysoky tlak a korenie nemoze ani citit. :-D
 - Na vrch poukladame zemiaky a prikryjeme pokrievkou.Vlozime do rozohriatej rury a dusime
do maka ,priblizne 1 a pol hodiny.