IC Soté (fotorecept)

Autor receptu: jody

Miš maš, co dúm dal a tak nejak podobne. Ale hlavne rýchlo. :-)

10 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Cibuľu nasekáme po dĺžke na úzke polmesiačiky a prudko osmahneme na rozpálenom tuku.
  2. Pridáme kocky bravčovej pečienky a necháme za prudkého smaženia zatiahnuť.
  3. Po pár minutách pridáme kuracinu a ďalej prudko opekáme. Zatiaľ nesolíme.
  4. Zaprášime hodnou dávkou čerstvo zomletého korenia ...
  5. ...a prihodíme zo dve riadne hrste mrkvovej vňate.
  6. Nasypeme hrášok, podlejeme vodou a až teraz posolíme.
  7. Nakoniec, cca po 15-tich minútach, pridáme pretlak.
  8. Prihustíme trochou škrobu rozmiešaného vo vode.
  9. Podávame s dusenou ryžou, prajem dobrú chuť.