IC Soté (fotorecept)
Autor receptu: jody
Miš maš, co dúm dal a tak nejak podobne. Ale hlavne rýchlo. :-)
10 minút príprava |
20 minút tepelná úprava |
Postup
- Cibuľu nasekáme po dĺžke na úzke polmesiačiky a prudko osmahneme na rozpálenom tuku.
- Pridáme kocky bravčovej pečienky a necháme za prudkého smaženia zatiahnuť.
- Po pár minutách pridáme kuracinu a ďalej prudko opekáme. Zatiaľ nesolíme.
- Zaprášime hodnou dávkou čerstvo zomletého korenia ...
- ...a prihodíme zo dve riadne hrste mrkvovej vňate.
- Nasypeme hrášok, podlejeme vodou a až teraz posolíme.
- Nakoniec, cca po 15-tich minútach, pridáme pretlak.
- Prihustíme trochou škrobu rozmiešaného vo vode.
- Podávame s dusenou ryžou, prajem dobrú chuť.