Hydinové rolky plnené špenátom

Autor receptu: 58vlasta

Priznám sa, špenát som kedysi nemusela, hlavne v školskej jedálni, teraz v akejkoľvek podobe...A kuracie mäsko, mňam...

4
porcie

Postup

  1. Kuracie prsia nakrájame na štyri rezne, naklepeme, osolíme a okoreníme ml. korením. Mrazený špenát necháme rozmraziť, zvyknem trochu vyžmýkať. Špenát rozložíme na vyklepané rezne, posypeme nadrobno pokrájaným cesnakom, postrúhaným syrom a do stredu položíme po tri mrkvičky /buď z konzervy, alebo sú aj mrazené - tie rozmrazíme/.
  2. Zvinieme do závitkov a spevníme špáradlom alebo obviažeme niťou. Osolíme, okoreníme a vyprážame vo väčšom množstve oleja asi 5 minút. Podávame so zemiakovou kašou a zeleninovým šalátom.