Rybacia polievka
	        Hustá rybacia polievka s opečeným jeseterom (videorecept)
	        Autor receptu: sons
	         
	        
	        Rybacia polievka pripravená Martinom Repaským, viceprezidentom organizácie Kuchári bez hraníc.
Postup
- Na drobno nakrájanú šalotku a pór orestujeme na oleji a masle. Pridáme nakrájaný cesnak a chilli papričku, orestujeme. Pridáme  nasekané krájané lúpané paradajky, osolíme a okoreníme. Nakoniec pridáme vývar, povaríme. 
 - Hotovú polievku rozmixujeme tyčovým mixérom, prisypeme na drobno nasekanú petržlenovú vňať a premiešame.
 - Filety jesetera natrieme olivovým olejom, ochutíme tymianom a  opražíme z oboch strán na kúsku masla. Okoreníme a osolíme.
 - Polievku podávame s opečenými filetami jesetera. Môžeme doplniť bagetou.