Huspenina mojej mamky (fotorecept)
Autor receptu: danculka
V 90 DD,sa môže použiť v bielkovinový deň aj ,ako obed a večeru...
Postup
- Paprčky dôkladne očistíme a umyjeme,kože tiež,aby tam nebola srsť všetko vyumývame a dáme do velkého hrnca...
- a zalejeme vodou a začneme variť , pomali pozberám penu a potom pridám korenimy a soľ,s tou opatrne,aby keď sa odparí voda,nebol aspik slaný,radšej posolíme potom... a pomali varím aj7 hodín...
- po uvarení zlejem aspik a mäsko porozdeľujem do alonalových misiek,aj do rôznych iných,ak nie je dostatok alobalových a zalejem každu aspikom a už len počkať,kým huspenina ztuhne...
- Vyklopíme na tanier a ozdobíme ,hlavne cibuľou a pokvapkáme octom , dobrú chuť...