Huspenina mojej mamky (fotorecept)

Autor receptu: danculka

V 90 DD,sa môže použiť v bielkovinový deň aj ,ako obed a večeru...

8 hodín minút
príprava

Postup

  1. Paprčky dôkladne očistíme a umyjeme,kože tiež,aby tam nebola srsť všetko vyumývame a dáme do velkého hrnca...
  2. a zalejeme vodou a začneme variť , pomali pozberám penu a potom pridám korenimy a soľ,s tou opatrne,aby keď sa odparí voda,nebol aspik slaný,radšej posolíme potom... a pomali varím aj7 hodín...
  3. po uvarení zlejem aspik a mäsko porozdeľujem do alonalových misiek,aj do rôznych iných,ak nie je dostatok alobalových a zalejem každu aspikom a už len počkať,kým huspenina ztuhne...
  4. Vyklopíme na tanier a ozdobíme ,hlavne cibuľou a pokvapkáme octom , dobrú chuť...