Hubová hrianka (fotorecept)
Autor receptu: afataga
Poobede sme na chvíľu vybehli do lesa a našli sme najaké suchohríby, zopar hríbov a druhú kôš plný lievika, keďže 9-poschodovú sušičku mám plnú lievika, ostatné som udusila a časť z nich využila na večeru
50 minút príprava |
4 minút tepelná úprava |
Postup
- Myslela som, že lievik už nerastie, tak som nevzala foťák, tak len foto z mobilu
- V koši ho už lepšie vidieť :-)
- Malé suchohríby a hríby som pokrájala, veľké som dala na sito, tieto pôjdu na panvicu:
- Pokrájané huby som restovala na 1 PL masti 30 min., pridala som soľ a rascu
- Krajec chleba som dala pod gril opiecť z jednej strany, mám taký malý srandovný gril ešte vyrobený v NDR :-), na dva krajce akurát, na neopečenú stranu som uložila huby
- Na ne som uložila hrubšie plátky balk. syra a dala znova pod gril, kým syr nechytil farbu, ozdobila som pažítkou a vňaťou
- Niečo červené na záver :-)