Hruškovo– čokoládový koláč s mandľovým likérom
	        Autor receptu: sandra 	         
	        
	        
 | 		  
				  	  
				  	8 porcií  | 
				  	  
				  	20 minút príprava  | 
				  	  
				  	45 minút  na 200 °C  | 
 
 Postup- Žĺtky vyšľaháme so 125 g cukru, vmiešame likér, kakao, krupicu, mandle a na kocky nakrájané hrušky. Bielky vyšľaháme so zvyšným cukrom a opatrne ich vmiešame do cesta. 
 - Cesto vlejeme do tortovej formy a pečieme pri teplote 200 stupňov Celzia 45 minút. 
 - Po vychladnutí potrieme zohriatym džemom, polejeme čokoládovou polevou a nakoniec posypeme mandľovými lupienkami. 
 
             
          
        
		  
		
		
          
         |