Hroznový koláč
	        Hroznový koláč z pizzového cesta
	        Autor receptu: redakcia
	         
	        
	        Koláč alebo sladká pizza? Nech túto dobrotu z hotového pizzového cesta nazveme akokoľvek, doma sa po nej len tak zapráši. 
| 
 4porcie
 | 
 10 minútpríprava
 | 
 15-20 minútna 200 °C
 | 
Postup
- Pizzové cesto rozbalíme, preložíme na plech s papierom na pečenie. Okraje cesta jemne upravíme do oválneho tvaru.
- Na polovicu pizze natrieme čokoládovo-orieškovú nátierku. Na druhú polovicu pizze natrieme čerstvý smotanový syr. Ak namiesto smotanového syra použijeme kozí syr, bude mať pizza ešte zaujímavejšiu
chuť. Navrch rozdelíme umyté bobule hrozna.
- Pečieme v rúre vyhriatej na 200 °C asi 15-20 minút tak, aby boli okraje cesta zlatisté.
- Na čokoládovú časť upečenej pizze nasypeme nakrájané mätové lístky a na smotanovú časť pizze pridáme nasekané orechy a pokvapkáme medom.