Hráškový "tatarák"

Autor receptu: zuzananoskova

Výborné hráškové jedlo som ochutnala prvýkrát už dávnejšie v MoshiMoshi. Ak niekomu verím, kto mi navarí - od koho zjem uvarené jedlo, tak sú to oni :-) Len neviem, prečo ho už nemajú v ponuke. Nevadí, majú iné skvelé dobroty :-) Pýtala som sa na recept, tak si ho z času načas doma pripravíme. Ak som aj nejakú ingredienciu vynechala, chutí nám to tak ako to pripravujem.

2-3
porcie

Postup

  1. 1 bal. mrazeného hrášku som si obvarila, scedila, pokrájanú cibuľu chvíľu orestovala (aby nebola mäkká), pridala hrášok, soľ, korenie a zázvor, premiešala, popučila ako sa dalo a na záver primiešala na "kocečky" pokrájané údené tofu.
  2. Môžete jesť teplé, ale výborné je to aj na studeno.