Hráškový prívarok
	        Autor receptu: babkamt 	         
	        
	        | 
				  	  
				  	10 minút príprava  | 
				  	  
				  	12 minút tepelná úprava  | 
 
 Postup- Očistenú zeleninku nakrájam  na úhľadné  malé kocky.
Do hrnca dám zohriať olej,potom pridám mrkvu,kaleráb,chvíľu podusím v malom množstva vody (len aby bola zelenia zaliata(,asi po 8 min. pridám hrášok,ešte chvíľu podusím,pridám kurací bujón,soľ,cukor,petržlenovú vňať,trochu mletého bieleho korenia,nakoniec v troch vody rozmiešam múku,trochu zahustím a hotovo.
Prívarok podávam s najlepšie novými zemiakmi s petžlenovou vňaťkou a cigánskou,párkom,fašírkou.......
 
             
          
        
		  
		
		
          
         |