Howardove plnené huby

Autor receptu: marianne

.... pred casom nas jeden kolega pozval k sebe na pivko a tieto huby mal pripravene na pohostenie, ako chutovku.Tak som recept pomenovala po nom:-)).Myslim,ze sa to da spravit aj z bedli alebo sampinonov.

3
porcie
15 minút
príprava
20-25 minút
na 180 °C

Suroviny

Postup

  1. Huby zvonka osupeme a vytrieme z zvonka aj vnutra zmesou laku.(olej,vnat koriandra,mlete cierne korenie,sol a nasekanu cerstvu chilli.)Odlozime na pekacik,kde budeme huby zapekat.Medzitym na ojeji orestujeme do zlatova pokrajanu cibulu,pridame slaninku pokrajanu na kocky.Tu by som chcela upozornit,ze ak je slanina moc mastna,radsej treba pouzit klobasove masko,alebo mlete masko.(tu je slaninka skor ako kare)a dosolime,ak je treba.Restujeme,mozeme aj trosku podliat vodou, ak sa lepi na panvicu.
  2. Pripravene huby naplnime slaninkou a dame piect do predom vyhriatej rury na 20 minut.Po stanovenom case vyberieme,posypeme struhanym syrom(ja som mala Cheddar).Vratime do rury,ktoru uz vypneme,syr nechame roztiest na 5 minut a hotovo.
  3. Vyborne su k tomu hodia americke zemiaky,ale takisto s bagetkou su chutne tiez.Oblozit cerstvou zeleninou.No a s pivkom nemaju najmensiu chybu.
  4. ....
  5. ....
  6. ...