Hovädzie Stroganov (fotorecept)
	        Autor receptu: dorisa
	         
	        
	        Tento recept  mám už veľmi dlho, robievam ho, keď dostanem pekné hovädzie maso.  Teraz som musela mäsko dlhšie dusiť, nakoľko som mala iný druh hovädzieho masa. Jedávame ho s cestovinami. Veľmi nám chutí.
| 		  
				  	  
				  	6 porcií  | 
				  	  
				  	20 minút príprava  | 
				  	  
				  	45 minút tepelná úprava  | 
Postup
- Odblaníme si mäso, umyjeme a nakájame na rezančeky, alebo kocky. Na tuku rýchlo osmahneme, osolíme(nie veľa) a okoreníme.
 - Nakrájame si cibule, uhorky a pripravíme si šampiňony.
 - Mäso  vyberieme  na tanier a do  panvice pridáme  na kocočky nakrájanú cibuľu a šampiňony.
 - Zaprášime múkou, podlejeme vývarom, alebo masoxom,  pridáme štipku cukru, necháme prejsť varom.
 - Do panvice vrátime mäso, pridáme nakrájané nakladané  uhorky a dusíme.
 - Nakoniec pridáme horčicu a kyslú smotanu, necháme povariť, ochutnáme a ak treba dosolíme.
 - K tomuto jedlu sa hodia cestoviny, ja som zvolila špirály. Dobrú chuť.