Hovädzie mäso s brusnicami a karí ryža

Autor receptu: olinecka

Tento recept som urobila podľa seba a je naozaj rýchly a výborný. Aj pre začiatočníkov!!!!

15 minút
príprava
60 minút
tepelná úprava

Suroviny

Postup

  1. Mäso umyjeme očistíme a nakrájame na plátky z oboch strán naklepeme. Osolíme a okoreníme. Olej rozpálime a mäso z oboch strán krátko orestujeme, vyberieme na tanier. Šalotku pokrájanú nadrobno dáme do výpeku a vložíme mäso.
  2. Pór očistíme a nakrájame na kolieska, bielu časť pridáme k mäsu a dusíme pod pokrievkou. Podlejeme vývarom a dusíme asi 40 minút potom podlejeme vínom .Nakoniec pridáme brusnice a necháme krátko prejsť varom.
  3. Hotové mäso podávame s karí ryžou alebo podľa seba.