Hovädzie mäso s brusnicami a karí ryža
Autor receptu: olinecka
Tento recept som urobila podľa seba a je naozaj rýchly a výborný. Aj pre začiatočníkov!!!!
15 minút príprava |
60 minút tepelná úprava |
Postup
- Mäso umyjeme očistíme a nakrájame na plátky z oboch strán naklepeme. Osolíme a okoreníme. Olej rozpálime a mäso z oboch strán krátko orestujeme, vyberieme na tanier. Šalotku pokrájanú nadrobno dáme do výpeku a vložíme mäso.
- Pór očistíme a nakrájame na kolieska, bielu časť pridáme k mäsu a dusíme pod pokrievkou. Podlejeme vývarom a dusíme asi 40 minút potom podlejeme vínom .Nakoniec pridáme brusnice a necháme krátko prejsť varom.
- Hotové mäso podávame s karí ryžou alebo podľa seba.