Malinový dezert
	        Horúce maliny 
	        Autor receptu: redakcia 	         
	        
	          | 		  
				  	  
				  	6 porcií  | 
				  	  
				  	30 minút príprava  | 
				  	  
				  	13 minút  na 160 °C  | 
 
 Postup- Maliny namarinujeme v kokosovom likéri. 
 - Z bielkov a cukru vyšľaháme sneh, žĺtky
vyšľaháme osobitne. Marcipán rozmixujeme
v mlieku a postupne ho pridávame do vyšľahaných žĺtkov.
Túto zmes zmiešame so snehom
a potom zaprášime múkou
a škrobom, opatrne premiešame.
 - Cesto nalejeme do vymastených foriem, vložíme do nej
namarinované maliny a pečieme
asi 13 minút vo vyhriatej rúre pri
160 stupňoch. 
 - Na ešte horúci dezert položíme zmrzlinu. Tak si
vychutnáme sladké a kyslasté, horúce a studené vždy v jednom
súste. 
 
             
          
        
		  
		
		
          
         |