Hokkaido s fazuľkou
Autor receptu: danda3
Môj dnešný obed.
3 porcie |
30 minút príprava |
15 minút tepelná úprava |
Postup- Keďže som improvizovala, postup som nefotila, ale nie je na tom nič zložité. Cibuľu osmažíme na oleji, pridáme polovicu nakrájanej tekvice aj so šupou, restujeme, pridáme struky a pokrájanú cuketu (ani by tam nemusela byť, ale musela som ju minúť ☺), osolíme, pridáme kurkumu a sójovú omáčku. Zalejeme vývarom z tekvicovej dužiny, ktorú som si dala variť hneď po vydlabaní. Dusíme cca 10 minút, treba vyskúšať, ak je tekvica mäkká, pridáme čili pastu, vypneme a podľa chuti ešte dosolíme. Ja som si dala k tomu uvarené krúpy, ale hodila by sa aj ryža, či pohánka.
|