Hokkaido s fazuľkou

Autor receptu: danda3

Môj dnešný obed.

3
porcie
30 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Keďže som improvizovala, postup som nefotila, ale nie je na tom nič zložité. Cibuľu osmažíme na oleji, pridáme polovicu nakrájanej tekvice aj so šupou, restujeme, pridáme struky a pokrájanú cuketu (ani by tam nemusela byť, ale musela som ju minúť ☺), osolíme, pridáme kurkumu a sójovú omáčku. Zalejeme vývarom z tekvicovej dužiny, ktorú som si dala variť hneď po vydlabaní. Dusíme cca 10 minút, treba vyskúšať, ak je tekvica mäkká, pridáme čili pastu, vypneme a podľa chuti ešte dosolíme. Ja som si dala k tomu uvarené krúpy, ale hodila by sa aj ryža, či pohánka.