Hnedobiely krémeš s piškótami (fotorecept)
Autor receptu: ancicka
Jemný šťavnatý zákusok.
36 porcií |
60 minút príprava |
10-12 minút na 180 °C |
Postup- Z uvedených surovín si vypracujeme hladké cesto a rozdelíme ho na polovicu.
- Každú polku vyvaľkáme vo veľkosti plechu a na pomastenom upečieme. Popicháme vidličkou pred pečením.
- Z mlieka, múky a vanilkových cukrov uvaríme puding. Maslo s pr. cukrom vyšľaháme a spojíme s vychladeným pudingom a dobre vyšľaháme.
- Pripravíme si kávu, pridáme arómu a v nej jemne máčame piškóty tak,
- že si na jedno cesto rozotrieme polovicu plnky, na plnku ukladáme máčané piškoty
- a na piškóty rozotrieme druhú polovicu plnky.
- Zakryjeme druhým plátom a vrch polejeme čokoládou. Necháme v chlade stuhnúť
- a pokrájame na rezy.
|