Hnedobiely krémeš s piškótami (fotorecept)

Autor receptu: ancicka

Jemný šťavnatý zákusok.

36
porcií
60 minút
príprava
10-12 minút
na 180 °C

Postup

  1. Z uvedených surovín si vypracujeme hladké cesto a rozdelíme ho na polovicu.
  2. Každú polku vyvaľkáme vo veľkosti plechu a na pomastenom upečieme. Popicháme vidličkou pred pečením.
  3. Z mlieka, múky a vanilkových cukrov uvaríme puding. Maslo s pr. cukrom vyšľaháme a spojíme s vychladeným pudingom a dobre vyšľaháme.
  4. Pripravíme si kávu, pridáme arómu a v nej jemne máčame piškóty tak,
  5. že si na jedno cesto rozotrieme polovicu plnky, na plnku ukladáme máčané piškoty
  6. a na piškóty rozotrieme druhú polovicu plnky.
  7. Zakryjeme druhým plátom a vrch polejeme čokoládou. Necháme v chlade stuhnúť
  8. a pokrájame na rezy.