| 
	        
	        
	        
	        Hnedobiely krémeš s piškótami (fotorecept)Autor receptu: ancicka Jemný šťavnatý zákusok. | 
 36porcií
 | 
 60 minútpríprava
 | 
 10-12 minútna 180 °C
 | 
PostupZ uvedených surovín si vypracujeme hladké cesto a rozdelíme ho na polovicu.Každú polku vyvaľkáme vo veľkosti plechu a na pomastenom upečieme. Popicháme vidličkou pred pečením.Z mlieka, múky a vanilkových cukrov uvaríme puding. Maslo s pr. cukrom vyšľaháme a spojíme s vychladeným pudingom a dobre vyšľaháme.Pripravíme si kávu, pridáme arómu a v nej jemne máčame piškóty tak,že si na jedno cesto rozotrieme polovicu plnky, na plnku ukladáme máčané piškotya na piškóty rozotrieme druhú polovicu plnky.Zakryjeme druhým plátom a vrch polejeme čokoládou. Necháme v chlade stuhnúť a pokrájame na rezy.
 |