Hello Kitty torta

Autor receptu: spydigy

30 minút
príprava
30 minút
na 180 °C

Postup

  1. Cesto: Bielka a žĺtka rozdelíme. Najprv si vyšľahame bielka s krupicovým cukrom do peny. Potom po troškách zašľaháme, vymiešané žĺtka. Nakoniec zašľaháme hladkú múku s kypriac.práškom (ak nechcete mať bledý korpus pridajte PL kakaa, alebo iné farbivo) Zmes potom vylejem do tortovej formy, vystanú papierom na pečenie. Dáme piecť na 170-180 °C cca 25-30 min (riaďte sa svojou rúrou moja pečie úplne zle..musím v nej nechávať dlhšie veci piecť) Takto si spravám korpusov koľko potrebujem. cca jeden ma výšku 4-5cm. záleží koľko kypriac.prášku dáte.
  2. Robím dva krémy. Je taký istý ako maslový krém len tam pridám 50g kakaa
  3. Maslový krém: Mlieko cukor a vanil. cukor dáme variť. Časť mlieka si necháme na rozmiešanie zlatého klasu a polohrubej múky. Túto zmes vlejeme za stáleho miešania do vriaceho mlieka. Varíme do zhustnutia.Do ešte horúceho krému pridáme asi 1/3 tretinu masla a rozmiešame. Necháme /vychladnúť. Maslo vyšľaháme a po malých dávkach pridáme vychladnutý puding. Potom kto má rád oriešky, alebo mandle, tak ich kľudne môže pridať
  4. Keď máme vychladnuté korpusy pokvapkáme ich amaretom, potrieme džemom dáme krém a ja tam dávam ešte aj ovocie. Pridáme ďalší korpus a vrstvujeme a tvarujeme ako chceme :) Trošku krému si necháme pod poťah. Necháme stuhnúť. A potom, už len dáme marcipán a bavkáme sa :)
  5. Kolegyňa ju chcela mať ružovú a vnútri farebnú...
  6. tak aj tak bola :)