« Naspäť na tento recept

Guláš s napácovaným mäsom verzia na vytlačenie



Autor receptu: miichchalko

Postup receptu

Umyjeme dôkladne mäso a dáme do väčšiej misky, pridáme: kečup, menšiu plechovicu paradajkového pretlaku, ríbezľový lekvár, lyžicu slnečnicového oleja, údenú mletú papriku, soľ, mleté čierne korenie, oregano a majorán. Zakryjeme potravinárskou fóliou a dáme na noc do chladničky.

Na druhý deň si nakrájame cibuľu ktorú spolu s nadrobno nakrájaným cesnakom orestujeme na oleji. Pridáme nakrájané papriky a paradajky, a chviľku restujeme. Ja to vravím tak, kým nevonia kuchyňa. Potom pridáme mäso aj spolu s tým pácom a počkáme kým to začne vrieť. Dolejeme vriacu vodu, aby bolo mäso pod vodou, zakryjeme pokrievkou a dusíme až kým mäso nie je mäkké. Ochutnáme šťavu a podľa toho zistíme či ju ešte dosolíme alebo dokoreníme.

Ak je už mäso mäkké, pridáme zemiaky cca 4 veľké na zahustenie (žiadnu múku!!!) Podávame po slovensky: Guláš, chleba, pivo :) Dobrú chuť

Suroviny








Ďalšie recepty na Varecha.sk »

TOPlist