Griotkou opité rezy

Autor receptu: 3sandra3

z časopisu Dobré jedlo.

Postup

  1. Rúru vyhrejeme na 180 st.C. Cesto: Žltky, zmäknutý tuk, cukor vyšľaháme do peny. Striedavo vmiešame múku preosiatu s PDP, opražené liesk.oriešky a kakao. Na záver vmiešame tuhý sneh. Cesto vylejeme na plech, v ktorom je papier na peč. Pečieme cca 30 minút.
  2. Po upečení necháme cesto vychladnúť a stiahneme papier. Džem vymiešame s griotkou a natrieme na upečený plát.
  3. Plnka: Z mlieka , vanil.cukru a Zlatých klasov uvaríme hustý puding. Necháme za občasného premiešania vychladnúť. Maslo s cukrom vyšľaháme na jemnú penu a postupne pridáme puding a griotku. Polejeme čokol.polevou. Necháme v chlade odstáť a nakrájame na rezy.