Grilovaná morská šťuka

Autor receptu: 2010

Za chvilu je tu leto a na miesto tazkych jedal co tak grilovana ryba na salate

4
porcie
15 minút
príprava
6 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Rybaci filet bez kosti " tvrdsia ryba" podla vyberu v tomto pripade morska stuka pokorenit drtenim korenim zlahka posolit dat na rozohriaty grill a pokvapkat pri grilovani olivovym olejom.Grilovat viac alebo menej podla chuti ako si hostia praju.( podla velkosti filetu vydlickou pootvorit )
  2. Salat dat do vriacej posolenej vody na kratko cca 1 minutu sparglu a hned ju dat schadit do ladovej vody pokrajat na vacsie kusky. Nahrubo pokrajat aj so supkou velmi mlade grecke uhorky ( velkost nasich nakladaciek) pridat na drobno nakrajanu cibulku, posolit pokorenit bielym korenim , okyslit stavou z citrona.
  3. Majoneza ochutena, v tomto pripade lyzica citronovej stavy a lyzica ostrej anglickej chrenovej horcice, troska bieleho korena.