« Naspäť na tento recept

Grilovaná biela ryba v aromatickej kruste verzia na vytlačenie

Biela ryba obalená v strúhanke, nastrúhanom syre, bazalke a petržlenovej vňati bude chutiť skvelo. Nezabudnite na citrónovú šťavu, ktorá urobí toto jedlo ešte chutnejšie.

Autor receptu: podravka

Postup receptu

Filety zalejeme Podravka grill tekutou marinádou s pivom a necháme postáť 30 minút.

Strúhanku zmiešame s nastrúhaným syrom, nasekanou bazalkou, nasekanou petržlenovou vňaťou, cesnakom a dobre premiešame. Pridáme olivový olej a znovu dobre premiešame.

Do pripravenej zmesi dáme namarinovanú rybu a poriadne ju obalíme.

Takto pripravené filé ugrilujeme na dobre vyhriatom grile alebo grilovacej panvici z oboch strán, kým pekne nezhnedne.

Podávame s plátkami citróna a prílohou podľa vlastného výberu.

Suroviny




4
porcie
55
minút
príprava




Ďalšie recepty na Varecha.sk »

TOPlist