Grilážky 
	        Grilážky 
	        Autor receptu: redakcia
	         
	        
	         Advent vonia na sto spôsobov. Veď sa pripravujú najhojnejšie sviatky roka. Z kuchýň cítiť citrusy, škoricu, kakao, vanilku, no a z tej mojej karamel. Jeho trochu pripálená chuť nesmie u nás chýbať na vianočnom, ale ani na ľahšom adventnom stole.
| 		  
				  	  
				  	30 porcií  | 
				  	  
				  	30 minút príprava  | 
Postup
- V hrnci na miernom ohni rozpustíme kryštálový cukor na karamel. Pridáme nakrájané maslo a necháme rozpustiť. Ďalej vmiešame kondenzované mlieko a varíme asi päť minút. 
 - Nakoniec primiešane najemno nasekané orechy. Odstavíme a ešte teplé rozotrieme na tortové oblátky. Poslednú necháme prázdnu. Potreté oblátky uložíme na seba, posledná, vrchná bude bez plnky, zaťažíme a necháme cez noc v chladničke. 
 - Konce stuhnutých grilážiek môžeme namočiť do roztopenej čokolády.