Goralská roštenka

Autor receptu: miloss2

Našiel som v mrazničke kúsok roštenky a napadlo ma,že v mojom zošite receptov mám jeden,ktorý som dávno nevaril,tak tu je.

4
porcie
30 minút
príprava
60 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Pripravíme si marinádu na mäso.Zmiešame olej,horčicu,kečup,mletú papriku,worcesterskú omáčku a grilovacie korenie.Pridáme trochu soli.
  2. Roštenku narežeme na rezne a naklepeme.Potrieme marinádou.
  3. Na každý rezeň dáme kolieska cibule,poukladáme na seba a odložíme do chladničky na niekoľko hodín.
  4. Rezne prudko opečieme z oboch strán a vyberieme na tanier.Do výpeku pridáme cibuľu,ktorá sa marinovala s mäsom,oravskú slaninu na kocky a nakrájané šampiňóny.Orestujeme,vložíme naspäť mäso,pridáme hrášok,zalejeme vodou a dusíme do mäka.
  5. Kaď je mäso mäké pridáme jogurt a vypneme.