Fusilli s kvakou v smotanovej omáčke

Autor receptu: elixir

Žiadny kulinársky zázrak... :) Skôr rýchle a aj vcelku chutné jedlo, keď prídete večer domov a potrebujete niečo rýchlo spapať.

2
porcie
5 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Dáme si variť cestovinu s polievkovou lyžicou masla a soľou podľa chuti. Medzitým si nakrájame cibuľku a dáme opekať na masielku do sklovita. Pridáme očistenú a na drobno nakrájanú kvaku. Posolíme a opekáme zjemna 3 minútky.
  2. Podlejeme, pridáme tymián, korenie a smotanu, podusíme 3 minúty. Potom príde na radu salámka, ktorú pridáme nakrájanú na malé štvorčeky a všetko necháme na miernom plameni ešte 5 minútiek.
  3. To sa nám akurát i dovarili cestoviny. Premiešame, ozdobíme podľa nálady a môžeme podávať.