Fudge z bielej čokolády so sušenými brusnicami (fotorecept)
	        Autor receptu: sjuz
	         
	        
	        Fudge - po slovensky fondán :) má veľa rôznych obmien, dá sa robiť napríklad aj z karamelu. 
| 
				  	  
				  	15 minút príprava  | 
				  	  
				  	10 minút tepelná úprava  | 
Postup
- Do hrnca dáme smotanu, cukor a glukózu a zohrievame do varu. Potom znížime intenzitu a varíme mierne cca 5 minút. Priebežne miešame.
 - Posekáme brusnice.
 - Tak isto posekáme aj čokoládu.
 - Hmotu na sporáku odstavíme a vmiešavame posekanú čokoládu s brusnicami a maslom.
 - Miešame približne 2-3 minútky, kým sa čokoláda skoro nerozpustí. Potom vlejeme do formy vystlanej  fóliou a dáme chladiť.
Hotové pokrájame na kúsky a môžeme maškrtiť:)