Frankfurtská klobásková (fotorecept)
Autor receptu: jody
Nie je to úplne presný postup ako pri Frankfurtskej polievke, ale bola fakt dobrá. :-)
10 minút príprava |
15 minút tepelná úprava |
Postup
- Na horúcom tuku speníme na drobno nakrájanú cibuľku.
- Pridáme na kolieska nakrájané klobásky a opečieme.
- Do zmesi dáme pásiky cesnaku a ďalej opekáme.
- Prihodíme kocky zemiakov a tiež poopekáme. Posolíme.
- Zasypeme paprikou, stiahneme teplotu a necháme, nech sa paprika vyfarbí.
- Podlejeme horúcou vodou, pridáme za hrsť vňate a varíme, kým zemiaky nezmäknú.
- Keď sú zemiaky takmer mäkké, polievku prihustíme múkovou zátrepkou a povaríme tak 5 minút.
- Naložíme a baštíme. Dobrú chuť prajem. :-)