Frankfurtská klobásková (fotorecept)
	        Autor receptu: jody
	         
	        
	        Nie je to úplne presný postup ako pri Frankfurtskej polievke, ale bola fakt dobrá. :-)
| 
				  	  
				  	10 minút príprava  | 
				  	  
				  	15 minút tepelná úprava  | 
Postup
- Na horúcom tuku speníme na drobno nakrájanú cibuľku.
 - Pridáme na kolieska nakrájané klobásky a opečieme.
 - Do zmesi dáme pásiky cesnaku a ďalej opekáme.
 - Prihodíme kocky zemiakov a tiež poopekáme. Posolíme.
 - Zasypeme paprikou, stiahneme teplotu a necháme, nech sa paprika vyfarbí.
 - Podlejeme horúcou vodou, pridáme za hrsť vňate a varíme, kým zemiaky nezmäknú.
 - Keď sú zemiaky takmer mäkké, polievku prihustíme múkovou zátrepkou a povaríme tak 5 minút.
 - Naložíme a baštíme. Dobrú chuť prajem. :-)