Francúzska nátierka
	        Autor receptu: redakcia 	         
	        
	        | 		  
				  	  
				  	4 porcie  | 
				  	  
				  	10 minút príprava  | 
				  	  
				  	15 minút tepelná úprava  | 
 
 Postup- Najskôr namočíme strúhanku do vody. Zamiešame ju a necháme zmäknúť. Na rajnicu dáme olej, bobkový list
a tymian, mierne zahrejeme a pridáme cibuľku, ktorú pražíme spolu s korením do zmäknutia. Keď je cibuľka
hotová, odstránime bobkový list a pridáme ostatné prísady, okrem margarínu.
 -  Dusíme na miernom plameni 15 minút. Medzitým si roztopíme margarín, ktorý potom pridáme do takto pripravenej zmesi. Dôkladne zamiešame, dáme do vhodnej nádoby a necháme vychladnúť. 
 - Natierame na opečený chlieb. 
 
             
          
        
		  
		
		
          
         |