Zeleninový eintopf
	        Fasolakia - zelené fazuľky po grécky (fotorecept)
	        Autor receptu: kucharka
	         
	        
	        Existuje veľa variácií, ja vám ponúkam túto, čo robíme my doma. Jednoduché, celkom zdravé a 
veľmi chutné. A hlavne 
z jedného hrnca!
| 
 4porcie
 | 
 15 minútpríprava
 | 
 45 minúttepelná úprava
 | 
Postup
- Na olivovom oleji opražíme pokrájanú cibuľu, celé strúčiky cesnaku a na kolieska nakrájanú mrkvu.
- Potom postupne pridávame pokrájanú fazuľku a na väčšie kúsky pokrájané zemiaky.
- Nakoniec pridáme lúpané rajčiny. Trochu ich varechou posekáme.
V lete môžu byť, samozrejme, čerstvé.
- Zalejeme vodou, ale len tak-tak. Pridáme posekanú petržlenovú vňať.
- Prikryté varíme asi tak 45 minút. 
Hotovo. Podávame s chlebom alebo bagetou.