Farro šalát (fotorecept)

Autor receptu: babav

Farro je znama obilnina v talianskej kuchyni a v poslednej dobe je velmi popularna aj v zdravej vyzive, v cerstvych salatoch.Ponukam vam recept na farro salat s orechovym pestom , baby kelom a paradajkami.

4-6
porcie
10-15 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

Postup

  1. Pouzila som tieto suroviny.
  2. Suche farro.
  3. 2 salky farro v 4 salkach vody som varila 20 minut ,zvysnu vodu so precedila.
  4. Na pesto som pouzila mladu arugulu , bazalku , cesnak, vlasske orechy a koru z citrona.
  5. Olivovy olej ,stavu z citrona, sol a cierne korenie.
  6. Vo food processore som vsetky ingrediencie vymiesala na pesto.
  7. Pridala k uvarenej obilnine.
  8. K tomu na polovicky rozkrajane chery rajcinky a mlade listy kelu.
  9. Premiesala ,dosolila a salat je hotovy.
  10. Vyborne chuti sam o sebe s cerstvym pecivom , alebo ako priloha k jedlu.