Farro šalát (fotorecept)
Autor receptu: babav
Farro je znama obilnina v talianskej kuchyni a v poslednej dobe je velmi popularna aj
v zdravej vyzive, v cerstvych salatoch.Ponukam vam recept na farro salat s orechovym pestom , baby kelom a paradajkami.
4-6 porcie |
10-15 minút príprava |
20 minút tepelná úprava |
Postup
- Pouzila som tieto suroviny.
- Suche farro.
- 2 salky farro v 4 salkach vody som varila 20 minut ,zvysnu vodu so precedila.
- Na pesto som pouzila mladu arugulu , bazalku , cesnak, vlasske orechy a koru z citrona.
- Olivovy olej ,stavu z citrona, sol a cierne korenie.
- Vo food processore som vsetky ingrediencie vymiesala na pesto.
- Pridala k uvarenej obilnine.
- K tomu na polovicky rozkrajane chery rajcinky a mlade listy kelu.
- Premiesala ,dosolila a salat je hotovy.
- Vyborne chuti sam o sebe s cerstvym pecivom , alebo ako priloha k jedlu.