Farárske rezne z bravčového karé (fotorecept)
Autor receptu: mojack
...robím dlho a chutí nám.
4 porcie |
30 minút príprava |
30 minút na 200 °C |
Postup
- Mäso nareže na plátky, vyklepeme, osolíme a okoreníme. Z jednej strany mäso pomúčime a pomúčenou stranou
- poukladáme na jemne naolejovaný pekáč. Mäso potrieme horčicou.
- Pre zmenu som pridala tenké plátky prerastenej ang.slaniny.
- Poukladáme na kolieska narezanú cibuľu.
- Posypeme na hrubo nastrúhaným syrom - najlepší je údený -
- a zalejeme smotanou.
- Pečieme pri 200 stupňoch 30 minút prikryté alobalom.
- Potom odokryté necháme ešte zapiecť.
- Dáme na tanier spolu so zemiak. kašou a šalátom.