Farárske rezne z bravčového karé (fotorecept)

Autor receptu: mojack

...robím dlho a chutí nám.

4
porcie
30 minút
príprava
30 minút
na 200 °C

Postup

  1. Mäso nareže na plátky, vyklepeme, osolíme a okoreníme. Z jednej strany mäso pomúčime a pomúčenou stranou
  2. poukladáme na jemne naolejovaný pekáč. Mäso potrieme horčicou.
  3. Pre zmenu som pridala tenké plátky prerastenej ang.slaniny.
  4. Poukladáme na kolieska narezanú cibuľu.
  5. Posypeme na hrubo nastrúhaným syrom - najlepší je údený -
  6. a zalejeme smotanou.
  7. Pečieme pri 200 stupňoch 30 minút prikryté alobalom.
  8. Potom odokryté necháme ešte zapiecť.
  9. Dáme na tanier spolu so zemiak. kašou a šalátom.