Eskimo rezy

Autor receptu: sissi34

Receptík vraj velmi starý a zabudnutý,,,,počula som,že boli také nanuky volakedy,,,,no a tak tu ho máte,uvidíte jak chutna vynimočne***

Suroviny

Postup

  1. Žltky s cukrom vyšlahat do peny a pridat olej,potom pridáme muku,kakao a práš.do pečiva a nakoniec sneh ušlahaný z bielkov.Cesto vylejeme na vymazaný a mukou vysypaný plech a upečieme.Po upečení až plát cesta vychladne,tak s vacsou formičkou možeme vykrajovat obdlžničky,alebo slzičky,podla toho,aku formičku máte zrovna po ruke.Pripravíme si krém-uvaríme si puding,který nechame vychladnut.Potom si pripravíme želatinu,ktoru sme namočili v troche teplej vody.Potom si vymiešame tvarohy s cukrom,zakysanou smotanou a pridáme don vyšlahanu šlahačku,ktoru sme premiešali a všetko spojili dohromady.3 lyžice z hmoty odobereme a pridáme k nej želatinu,ktoru sme dokladne vyšlahali a spoločne s s pudingom ju zašlaháme do základního smetanového krému..
  2. Z piškotového plátu vykrojíme požadované tvary-dvojice a vždy jeden natrieme silnejšou vrstvou krému a pritiskneme k nemu jeho druhu polovičku.Ked budeme mat cely plech cesta spravený,tak ho zlahka posypeme práškovým cukrom.
  3. POZOR!!!S krémom pracujeme velmi rýchlo,lebo krém velmi rychle ztuhne.