Encián
Encián v lístkovom ceste ako tekvička
Autor receptu: sonulienka
Tak takto vyzeral náš dnešný obed. Encián v lístkovom ceste a hranolky.
2 porcie |
10 minút príprava |
15-20 minút tepelná úprava |
Postup
- Samozrejme nepíšem koľko čoho, záleží od toho, koľko porcií chcete urobiť. Ja som robila dve. Encián som si zabalila do lístkového cesta. Na dve porcie som potrebovala jedno lístkové cesto prekrojené na polovicu. Zabalila a obmotala, aby sa mi urobili tekvičky. Vložila do predhriatej rúry na 250 stupňov. Piekla tak asi 15-20 minút. Ale sledujte si, aby vám to nezhorelo každá si svoju rúru poznáte. Medzi tým sa mi vo fritéze robili hranolky.
No a takto som servírovala.
- Skúste možno aj vám bude chutiť encián trochu inak.