Dvojfarebná bábovka

Dvojfarebná bábovka (fotorecept)

Autor receptu: vikipu

Sladký dezert, ktorý nikdy neomrzí :)

15 minút
príprava
40 minút
na 180 °C

Postup

  1. Vajcia, cukor a vodu vyšľaháme do peny.
  2. Pridáme múku, prášok do pečiva a olej. Všetko vyšľaháme. (Nemala som polohrubú múku, tak som použila hladkú, tú istú gramáž.)
  3. Cesto si rozdelíme na dve polovice. Prvú polovicu vylejeme do vymastenej formy na bábovku.
  4. Do druhej polovice pridáme kakao, vyšľaháme. Zmes s kakaom pridáme k bielej zmesi do formy.
  5. Formu vložíme do vyhriatej rúry na 180 °C na 40 minút. Upečenú bábovku vyberieme a posypeme práškovým cukrom.