Dusené mäso s karfiolovým pyré a pečenou mrkvou

Autor receptu: dorenika

Pôvodne to mala byť kapustnica ale mojej spolubývajúcej bolo ľúto že taký veľký hrniec na takom malom plamieníku mám tak mi to preložila na najväčší a pustila na plno takže keď som prišla voda nikde a kapusta pripalená až hrôza.Tak som aspoň zachránila mäsko.

5
porcií
10 minút
príprava
35 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Udusíme si maso nakrájane na kocky. Do alobalu dáme mrkvu ku ktorej pridáme maslo,soľ,korenie,tymián,kmín a zeleninový vývar a 10 strúčikov cesnaku nelúpaných.Uzavrieme ako kapsičku a dáme piecť na 220 stupňov na 30min.
  2. Uvarený kafriol zľahka premixujeme a pridáme maslo,syr a korenia a soľ.Keď je mrkva hotová vyberieme upečené cesnaky a vytlačíme ich do kaše. Dobrú chuť!