Dusené marinované hovädzie
	        Autor receptu: miloss2
	         
	        
	        Túto marinádu používam na viac druhov mäsa,teraz som použil falošnú hovädziu sviečkovú.
| 		  
				  	  
				  	8 porcií  | 
				  	  
				  	30 minút príprava  | 
				  	  
				  	80 minút tepelná úprava  | 
Postup
- Mäso narežeme na rezne a vyklepeme.
 - Pripravíme si marinádu:nakrájanú cibuľu a zeler zalejeme vývarom,pridáme rajčinový pretlak,červené víno a worcesterskú omáčku.Varíme 20 minút a necháme vychladnúť.
 - Po vychladnutí marinádu rozmixujeme a vložíme do nej mäso.Odložíme na chladné miesto na 6-12 hodín.
 - Mäso vyberieme z marinády a prudko opečieme z oboch strán na oleji.Môžeme trochu okoreniť mletým čiernym korením.
 - Opečené mäso zalejeme marinádou,pridáme vodu, alebo vývar a dusíme do mäkka.Nakoniec dosolíme podľa chuti.