Dusené kuracie prsia s horčicovou omáčkou

Autor receptu: stefanm

Maródujem,"túlam" sa po svojích fotkách a zabíjam čas písanim receptov. Dúfam,že vás tým neotravujem.

5 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Prsia priečne narežme do polovice aby sa podusili aj z vnútra,osolíme,potrieme olejom a posypeme bylinkami (oregano,bazalka,zeler).Necháme aspoň ½ hodiny odstáť a potom ich opečieme na oleji z oboch strán.Podlejeme vývarom (vodou) a prikryte dusíme asi pol hodiny.Vyberieme a odložíme do tepla.Vo výpeku opražíme pokrájanu cibuľu a cesnak,pridáme horčiciu,zriedíme vodou a krátko povaríme.Precedíme,ochutíme soľou a korením a zahustíme solamylom rozmiešaným v studenej vode.Šikmo narežeme na hrubšie plátky,prelejeme omáčkou a podávame s vhodnou prílohou.