Domáci viaczrnný chlieb (fotorecept)

Autor receptu: babkamt

Pomlela som asi 1 kg pliecka.Chcela som robiť plnenú papriku.No z toľkého mäsa pre dvoch sa mi to zdalo veľa. Tak som spravila aj kapustný list.A ku každému jeme chlebík.Z posledného je už len dnes na obed.Preto som sa rozhodla upiecť nový chlieb. Tento chlieb som našla v časopise Chuťovky a slané pečivo z roku 2009.Trochu som si ho upravila.V origináli receptu nebol ocot a olej.

15,45 minút
na 210,180 °C

Postup

  1. Z uvedených surovín som zamiesila cesto.,aj so semiačkami.
  2. Cesto som preložila do misky rýchlokysky.
  3. Chlieb som vyformavala a dala na plech vystlaný papierom na pečenie.Rúru som vyhriala na 210 ° C. Do rúry som vložila hrnček s vriacou vodou. Po 15 minútach som znížila teplotu na 180 a chlieb som ešte piekla 45 min.Pred vložením do rúry som ho potrela vodou.Tak isto aj po upečení.
  4. A tu je už upečený chlieb.