Domáci kečup

Domáci kečup (fotorecept)

Autor receptu: olinecka

Tento rok máme hojnú úrodu paradajok. Pripravila som sa na zimu, tento dobrý kečup bude na pizzu, špagety...

14
porcií
45-50 minút
príprava
55-60 minút
tepelná úprava

Suroviny

Postup

  1. Pripravíme si suroviny + cesnak.
  2. Všetky suroviny pokrájame na malé kúsky dáme do hrnca a zalejeme vodou. Varíme za občasného miešania 50-60 minút. Po uvarení vyberieme korenie, bobkový list, vetvičky rozmarínu, oregano a rozmixujeme tyčovým mixérom.
  3. Prepasírujeme, pridáme kyselinu citrónovú, necháme prejsť varom a kečupom naplníme suché poháre. Uzavrieme viečkom a dáme sterilizovať na 15 minút. Dobrú chuť.