Domáca huspenina
Domáca huspenina
Autor receptu: redakcia
Doprajte si poriadnu porciu kolagénu pre zdravé kĺby a pružnú pokožku v podobe chutnej domácej huspeniny.
12 porcií |
20 minút príprava |
240 minút tepelná úprava |
Postup
- Všetky mäsité suroviny, ktoré budeme pridávať do huspeniny, dobre prepláchneme.
- Zalejeme ich v hrnci vodou tak, aby bolo všetko mäso pod hladinou, a varíme na najmenšom ohni.
- Pridáme cibuľu, cesnak, papričky a korenie. Je praktické vložiť všetky dochucovadlá do gázového vrecúška, ktoré nakoniec jednoducho vyberieme.
- Huspenina je uvarená, keď mäso samo odpadáva od kosti. Vývar precedíme, mäso z kostí oberieme a natrháme alebo nakrájame na kúsky. Mäso zalejeme vývarom a necháme stuhnúť.