Domáca bravčová krkovička na fazuľkách (fotorecept)

Autor receptu: izabella929

Dnešný obed..len tak v oddychovom tempe...)

4
porcie
15 minút
príprava
45 minút
tepelná úprava

Suroviny

Postup

  1. Bravčovú krkovičku som umyla, osušila, pokrájala na hrubšie plátky..tuk, ktorý bol medzi mäsom som odobrala, pokrájala na kúsky a vypiekla na panvici..na tomto vypečenom tuku som opiekla plátky mäsa z oboch strán..výpek som preliala do rajnice, pridala som pokrájanú cibuľu,keď bola opečená, pridala som mletú papriku a podliala som paradajkovým pretlakom..vložila som mäso, osolila, okorenila, pridala som štipku rasce..a dusila som mäso do mäkka na slabom plameni..Keď bolo mäso mäkké, pridala som fazuľky..spolu som ich už iba nechala prejsť varom..
  2. pokiaľ sa mäsko dusilo, pripravila som si zemiakovú kašu..zemiakovú kašu som neochutila maslom, lebo som ju plánovala preliať šťavou z mäsa..hotové jedlo som odstavila zo sporáka..
  3. jednoduché jedlo , ale veľmi chutné...prajem vám dobrú chuť..