Pripravila som si cesto: Múku som preosiala a pridala som ostatné suroviny a zmiesila.
Riadne vypracované cesto som rozvážila na 5 častí.
Každý plát som rozvaľkala na veľkosť plechu 27x37 cm na papieri na pečenie a popichala vidličkou. Rúru som nechala vyhriať na 180 °C a piekli sa každý 5 min. Pozor! Cesto musí byť po upečení biele.
Pokiaľ sa cesto chladilo, pripravila som si krém: V mlieku som vymiešala pudingy a uvarila som hustú kašu.
Ešte do horúcej som nalámala čokoládu a roztopila a nechala vychladiť.
Maslo s práškovým cukrom som vymiešala do peny.
Po lyžici som pridávala vychladnutý puding a zmiešala.
K vymiešanému pudingu som pridala koňak a rozdelila ho na 4 časti a uložila do chladničky stuhnúť.
Každý plát postupne som naplnila krémom a napokon som ho uložila do chladničky a zaťažila 3 kg múky. Ráno som koláč poliala čokoládovou polevou a opäť dala stuhnúť.
Krájala som horúcim nožom na rezy. Prajem vám dobrú chuť.