Divinové medailóniky s fazuľou a hlivou
Autor receptu: redakcia
4 porcie |
60 minút príprava |
20 minút tepelná úprava |
Postup- Fazuľu namočíme deň vopred, uvaríme ju spolu s cesnakom, rozmarínom a soľou. Po scedení fazuľu rozmiešame s olivovým olejom, prekrojenými cherry paradajkami, na rezance nakrájanou cibuľou, pridáme cesnak, osolíme a okoreníme podľa chuti.
- Hlivu ustricovú pokrájame na rezančeky. Srnčí chrbát nakrájame na medailóniky, ktoré pokvapkáme portským vínom a pomarančom, osolíme a okoreníme, pridáme nasekaný rozmarín.
- Pripravenú fazuľovú zmes dáme do alobalu a navrch poukladáme srnčie medailóniky. Znova pokvapkáme olivovým olejom a prilejeme portské víno. Alobal preložíme na polovicu, kraje viackrát zahneme, aby šťava zostala vnútri. Grilujeme 20 minút.
|