Divinové medailóniky s fazuľou a hlivou

Autor receptu: redakcia

4
porcie
60 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Fazuľu namočíme deň vopred, uvaríme ju spolu s cesnakom, rozmarínom a soľou. Po scedení fazuľu rozmiešame s olivovým olejom, prekrojenými cherry paradajkami, na rezance nakrájanou cibuľou, pridáme cesnak, osolíme a okoreníme podľa chuti.
  2. Hlivu ustricovú pokrájame na rezančeky. Srnčí chrbát nakrájame na medailóniky, ktoré pokvapkáme portským vínom a pomarančom, osolíme a okoreníme, pridáme nasekaný rozmarín.
  3. Pripravenú fazuľovú zmes dáme do alobalu a navrch poukladáme srnčie medailóniky. Znova pokvapkáme olivovým olejom a prilejeme portské víno. Alobal preložíme na polovicu, kraje viackrát zahneme, aby šťava zostala vnútri. Grilujeme 20 minút.