Dierkovaný koláč s pudingom (fotorecept)

Autor receptu: ancicka

40 minút
príprava
15-20 minút
na 180-200 °C

Suroviny

Postup

  1. Celé vajcia vyšľaháme s obidvoma cukrami asi 4-5 min.
  2. Pridáme počas šľahania plej a potom mlieko.
  3. Múku zmiešame s kypriacim práškom a kakaom a zamiešame do piškoty.
  4. vylejeme ma vymastený a múkou vysypaný plech.Cesto upečieme a ešte za tepla urobíme pravidelne varechou dierky.Necháme vychladiť.
  5. Pripravíme si puding.V mlieku si uvaríme puding a ešte za horúca vmiešame doň Heru a miešame,kým sa maslo nevstrebe.Tak isto uvaríme aj tmavý puding.
  6. Najprv vylejeme na cesto svetlý puding,rozotrieme na celý koláč a na svetlý,vylejeme tmavý puding.
  7. Vrch ozdobíme čokoládou.necháme stuhnúť.
  8. Pokrájame na kocky.