Diabolské rebierka
Autor receptu: mracik9
Chcela som to pripraviť na grilovačku,ale kto vydrží kým sa vyčasí,ale nech prší,ja to urobím v trúbe,dáždik potrebujeme.
4 porcie |
60 minút príprava |
45 minút na 200 °C |
Postup
- Do rozpusteného masla pridáme kečup,sojovu omáčku,tabasko,šťavu z citrónov,horčicu,med, soľ a na drobnúčko nakrájanú cibuľu a cesnak.Všetko spolu premiešame a necháme aspoň 25minút odstať.Rebierka umyjeme a zlejeme omáčkou,ktoré necháme marinovať najlepšie cez noc.Pečieme v trúbe asi 45 minút.Počas pečenia podlievame zvyšnou omáčkou a otáčame, aby sa upieklo z oboch strán.
- Podávame z domácim chlebíkom a rôznou zeleninkou.Prajem dobrú chuť.