Cuketovo-paradajkový koláč (fotorecept)
	        Autor receptu: palokuchki
	         
	        
	        Tento kolac je vhodny na lahky obed aj veceru. 
| 		  
				  	  
				  	4-6 porcie  | 
				  	  
				  	40 minút príprava  | 
				  	  
				  	30 minút  na 180 °C  | 
Postup
- Urobila som si cesto zmiesenim muky, masla, maku, soli a smotany. 
 - Cesto som zabalila do potravinarskej folie a odlozila som ho na pol hodinu na chladne miesto.
 - Po pol hodine som cesto rozvalkala. Pouzila som na to papier na pecenie.
 - Pomocou tohto papiera sa cesto velmi dobre valka. Nie je treba pouzit muku  a cesto sa lahko preklada do formy.
 - Vyvalkane cesto som dala do formy velkosti 11/35 cm.
 - Kraje cesta som obrezala a zase spolu zmiesila. Tento kusok cesta pouzijem neskor. Cesto vo forme som popichala vidlickou a piekla som ho vo vyhriatej rure 15 minut na 180C.
 - Medzitym ako mi cesto odpocivalo zabalene vo folii  urobila som si plnku. Na oleji som poprazila cibulky pokrajane na stvrtky a cukety pokrajane na mensie kusky. 
 - K poprazenym cibulkam som pridala rozkrojene paradajky. Vsetko som este spolu asi 3 minuty poprazila. Zeleninu som potom posolila a okorenila.
 - Na  spodok upeceneho cesta som rozmrvila tvaroh.
 - Na tvaroh som potom dala uprazenu zeleninu.
 -  Zeleninu som posypala rozmrvenym feta syrom.
 - Cesto ktore mi zvysilo z bocnych odrezkov som vyvalkala a povykrajovala som z neho male tvary keksikov.
 - Tieto keksiky som potom ulozila na vrch kolaca. Kolac som potom este piekla vo vyhriatej rure 180C  dalsich 15 minut. Upeceny kolac som na koniec posypala posekanou bazalkou.
 - ---
 - Na koniec este pridavam fotku formy v ktorej som tento kolac piekla. Forma ma vyberatelne dno.