Cuketové pagáče

Cuketové pagáče bez kysnutia (fotorecept)

Autor receptu: sonulienka

Výborný receptík vyskúšajte.

98
porcií
40 minút
príprava
10-15 minút
na 200 °C

Suroviny

Postup

  1. Tu sú suroviny.
  2. V prvom rade si nastrúhame cuketu trochu ju nasolíme a necháme odstáť. Zatiaľ si pripravíme všetky suroviny na cesto - múku preosejeme rozmiešame s práškom do pečiva, soľou pretlačeným cesnakom a maslom, pridáme dobre vytlačenú cuketu a vypracujeme cesto. Ak treba pridajte múku.
  3. Dobre vypracované cesto zabalíme do potravinárskej fólie a dáme na 30 minút do chladničky.
  4. Po 30-minútach cesto vyberieme a na pracovnej doske vyvaľkáme asi na 1 cm. Ja som si cesto rozdelila na polovičku a tak vaľkala.
  5. Vykrajujeme kolieska ktoré poukladáme na plech na papier na pečenie a natrieme vajíčkom a posypeme hrubozrnnou soľou.
  6. Pečieme v rúre do zlatista. Ale tu si musíte sledovať každá si svoju rúru poznáte. Toto je jedna várka.
  7. Upečené sú výborné na chrumkanie vyskúšajte.