Cuketové pagáče
Cuketové pagáče bez kysnutia (fotorecept)
Autor receptu: sonulienka
Výborný receptík vyskúšajte.
98 porcií |
40 minút príprava |
10-15 minút na 200 °C |
Postup
- Tu sú suroviny.
- V prvom rade si nastrúhame cuketu trochu ju nasolíme a necháme odstáť.
Zatiaľ si pripravíme všetky suroviny na cesto - múku preosejeme rozmiešame s práškom do pečiva, soľou pretlačeným cesnakom a maslom, pridáme dobre vytlačenú cuketu a vypracujeme cesto.
Ak treba pridajte múku.
- Dobre vypracované cesto zabalíme do potravinárskej fólie a dáme na 30 minút do chladničky.
- Po 30-minútach cesto vyberieme a na pracovnej doske vyvaľkáme asi na 1 cm.
Ja som si cesto rozdelila na polovičku a tak vaľkala.
- Vykrajujeme kolieska ktoré poukladáme na plech na papier na pečenie a natrieme vajíčkom a posypeme hrubozrnnou soľou.
- Pečieme v rúre do zlatista. Ale tu si musíte sledovať každá si svoju rúru poznáte.
Toto je jedna várka.
- Upečené sú výborné na chrumkanie vyskúšajte.