Côte-d’Or (Zlaté pobrežie)
	        Autor receptu: stefanm
	         
	        
	        Ak si prezriete túto moju prácu stanete sa svedkami svetovej premiéry tohto jedla . Názov som mu vymyslel podľa departmentu v severovýchodnom Francúzsku , ktorého hlavným sídlom je mesto Dijón . A pretože najdôležitejšou  zložkou mnou pripraveného jedla je dijonská horčica  a nechcel som to nazvať len tak : Mäso s horčicou , tak som mu dal tento honosný  názov . Aj takto vznikajú názvy jedál na receptoch v našich reštauraciach !!
| 
				  	  
				  	5 minút príprava  | 
				  	  
				  	15 minút tepelná úprava  | 
Postup
- V polievke uvarené , vychladnuté mäso nakrájame na menšie kúsky a na nahrubo pokrájanej cibuli ho krátko opečieme . Pridáme dijonsku horčicu , trochu rozriedime polievkou a krátko podusíme .Ku koncu pridáme fazuľkové struky a kukuricu . Dochutíme soľou , korením a ...
 - ... podávame . Pri servírovaní pridáme na mäso ešte lyžičku pikantnej dijonskej horčice . Podával som s opekanými zemiakmi s bylinkami . 
 - Dôležité pri konzumácií tohto jedla je mať pripravený pohár chladeného piva , pretože jedlo je pikantné a v polovičke jedenia sa vám bude veľmi hodiť na zapitie .
 - Potom už v kľude dojedáme ...
 - ... až do posledného sústa . 
Boli ste svedkami vzniku nového jedla ale hlavne poučenia  ako vznikajú v našich reštauráciach tie ich zvláštne názvy . Veď ja som práve pripravil hovädzinu z polievky s horčicou  . Alebo predsa len  ... Côte-d’Or ???