Corn pie - koláč z kukurice (fotorecept)
	        Autor receptu: babav
	         
	        
	        V tomto obdobi dozrieva jedla sladka kukurica .Je  chutna uvarena ,ale mozno z nej upiect aj vyborny paj,vhodny ako predjedlo,alebo ak k nemu  prilozite  vas  oblubeny salatik , lahke jedlo.
(Recept pochadza z kucharskej knihy :Modern Baker,by Nick Malgieri).
| 		  
				  	  
				  	8 porcií  | 
				  	  
				  	20 minút príprava  | 
				  	  
				  	45 minút  na 180 °C  | 
Postup
- Kukurica a mlade cibulky.
 - Ingrediencie:
 - Zrnka kukurice z 3 klasov  postruhame .
 - Zo zvysnych dvoch klasov zrnka orezeme .
 - Ocistenu jarnu cibulku bielu aj zelenu cast nasekame.
 - Vajcia a smotanu vyslahame spolu so solou ciernym korenim a cili korenim.
 - Primiesame pripravenu kukuricu a cibulku.Pajovu formu vystelieme cestom a naplnime pripravenou  tekutou zmesou.
 - Pecieme v rure predhriatej na 180 stupnov C,na spodnej mriezke, 30 -45 minut ,
zalezi na hlbke pouzitej formy.
 - Vychladnuty pri izbovej teplote krajame na porcie .
 - Servujeme .Dobru chut!