Čokoládový tunel plnený ovocím (fotorecept)

Autor receptu: danculka

120 minút
príprava

Postup

  1. Upečieme si tmavú piškotu ,žĺtky s cukrom a bielky s citr.šťavou , vyšlaháme a potom zmiešame s ostatnými ingred.čo sú v recepte a dáme piecť,pri teplote 180 st . pribl. 20 min.
  2. Rozkrojíme ako v predošlom recepte 15 cm pás po šírke plechu a vložíme do srnčieho chrbáta..
  3. Natrieme lekvárom a naplníme plnkou,ktorú sme si urobili z uvedených ingred.V mlieku sme si uvarili puding,do krorého ešte za tepla sme zamiešali 3 g cery a miešame , kým nevychladne.potom zvlášť vymiešame maslo a cukor a zošlaháme spolu .Na lekvár nanesieme plnku do ktorej vložíme kiwi /olúpané/ a znovu plnku . Zakryjeme 11 cm pásom natreným lekvárom a dáme stuhnúť do chladničky...
  4. potom vyklopíme z furmy a polejeme polevou , urobenou z cery a čokolády...
  5. DOBRÚ CHUŤ!